В Мрежа изтече рендерно изображението на новия Nokia 9. Устройството е

...
В Мрежа изтече рендерно изображението на новия Nokia 9. Устройството е
Коментари Харесай

Nokia 9 се появи на рендери с тройна 41 Mp камера

В Мрежа изтече рендерно изображението на новия Nokia 9. Устройството е показано с три камери, които вършат фотографията на една матрица, чиято резолюция е 41 Мегапиксела.

Тройната камера от компанията ZEISS е ситуирана на гърба на Nokia 9 във отвесен формат. Освен общоприетите функционалности, тя също ще Ви зарадва с съществуването на режима Боке, оптична стабилизация и опция за осъществяване на четири кратно нарастване. Също по този начин, откъм гърба има двойна мълния и няколко датчика. Тъй като откъм гърба не се вижда скенер на пръстови отпечатъци, не е изключено той да се намира или в страничната част или непосредствено в екрана.



Екранът на Nokia 9 може да бъде малко повече от 6,01 инча, а в качеството на процесор да работи Snapdragon 845. Освен това, устройството ще получи 8 GB оперативна памет и до 256 GB ROM. Капацитетът на батерията на смарт телефона ще бъде не по-малко от 3900 mah, а операционната система би трябвало да е най-новата версия на Android. За времето на дебюта на представения телефон към момента няма точни данни, само че се чака, че анонсът му ще се организира до края на 2018 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР